НачалоМестатаПодари полетЦениФотоВидеоВръзкиКонтакти
МЕСTАТА

 

Морската градина на Бургас

Стартът се намира в Mорската градина на гр.Бургас и предлага чудесни условия за склоново реене при източен вятър или морски бриз. Денивелацията на склона е 22 м , а дължината му е 1,6 км. По време на полет можеш да се издигнеш до около 100 м над морето. Ще имаш уникалната възможност да се порееш над плажа заедно с гларусите, ще се насладиш от високо на невероятните гледки към морето, Морската градина и града. Приземяването може да е на пясъка до избрано от тебе гадже или до масата в избрано от тебе кафе :-).

ФОТО-ГАЛЕРИЯ

 

Изглед към "Терасата" Изглед към града
Изглед към Морската градина ...меко кацане на плажа
   
 
Вижте Морската градина на Бургас на по-голяма карта

 

Биберна

Склонът е с височина 120м и е подходящ за термично и склоново реене при морски бриз или източен вятър. Намира се непосредствено до гр.Каблешково и само на 10км от Несебър и Слънчев бряг. Именно от това място през 917г. Симеон Велики е наблюдавал битката при Ахелой. От въздуха ще можеш да се полюбуваш на невероятната панорама, която се откроява към морето - Поморие, Ахелой, Несебър, Слънчев бряг... А привечер красивият залез е гарантиран :-).

ФОТО-ГАЛЕРИЯ

 

Стартът на Биберна Поздрав от въздуха
Изглед към Слънчев бряг и Несебър :-)
       
 
Вижте Биберна на по-голяма карта

 

Тополица

Склонът над с.Тополица е част от старопланинската верига и предлага две места за излитане. Южният старт е с денивелация 350м и предоставя отлични възможности за термично и склоново реене. На около 1,5 км източно от него се намира и източния старт. Село Тополица е разположено на 40км западно от Бургас и само на 12км от гр.Айтос. Полетът в планината ще ти остави незабравим спомен! Наслаждавайки се на чуруликането на прелитащите птици, ще останеш запленен от невероятните гледки, открояващи се към планината, равнината и гората под тебе :-).

ФОТО-ГАЛЕРИЯ

 

Стартът над с.Тополица Изглед към планината
с.Тополица от птичи поглед Мно'о е яко, маняк!
       
 
Вижте Тополица на по-голяма карта

НачалоМестатаПодари полетЦениФотоВидеоВръзкиКонтакти